Jandarmii harghiteni au donat sânge pentru oamenii aflaţi în suferinţă (FOTO)

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Jandarmii harghiteni s-au alăturat campaniei de donare de sânge care se desfășoară în aceste zile la nivelul Jandarmeriei Române. Sângele donat este necesar pentru salvarea unor oameni aflaţi în suferinţă şi îmbunătăţirea rezervei de sânge din Centrele de Transfuzii.

Peste 40 de jandarmi își aduc propria contribuție pentru a completa rezerva de sânge a Centrului de Transfuzie Sanguină Harghita, cu aproximativ 16 litri de sânge.

„Poate nu e mult, dar împreună, cu toți cei care aleg să facă acest mic gest pentru viață, îi vor ajuta pe cei aflați în suferință. La nivelul inspectoratului există un număr mare de donatori onorifici, rezultați și în urma campaniilor derulate de către noi, de-a lungul timpului.
Acțiunile de acest gen se desfășoară în scopul conștientizării faptului că, sângele este un produs obținut prin donare benevolă, iar prin bunăvoința fiecăruia dintre noi, putem contribui la salvarea persoanelor aflate la nevoie.
Noi vom continua astfel de activități în sprijinul celor cu diferite probleme de sănătate, pentru a le oferi o șansă la viață!
Nevoia de sânge este una permanentă!
Stă în mâinile noastre să ajutăm oamenii în suferință. Donează sânge, iar cineva îţi va mulţumi, căci prin gestul tău, cu siguranţă vei putea salva trei vieți!”, este mesajul transmis de IJJ Harghita.

  • sursa foto: IJJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy