Ziua apicultorilor la Gheorgheni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Apicultorii din regiunea Gheorgheniului au înființat o asociație cu scopul de a invita oamenii sa vadă frumusețea acestei meserii, de a arăta oamenilor provocările la care fac față apicultorii în fiecare zi și de a dovedi că această meserie este una deosebită.
Deși în această regiune apicultorii sunt într-o situație dificilă din cauza frigului și a munților, în Gheorgheni există o tradiție în apicultură.
Pentru prima dată în Gheorgheni se va organiza Ziua Apicultorilor, unde sunt invitați atât apicultori cât și persoanele interesate. Evenimentul va avea loc în curtea AGROCARITAS ( strada Varga Katalin) în data de 10 septembrie, de la ora 10:00.
Participanții vor avea ocazia de a cunoaște apicultorii, de a participa la diferite workshop-uri, la diferite spectacole despre fabricarea stupilor, despre apiterapie și multe altele. Va avea loc și o expoziție de unelte folosite de apicultori, pentru copii va fi ridicat un cort doar al lor, iar cine dorește va avea posibilitatea să guste diferite sortimente de miere.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy