Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ziua Jandarmeriei Române, marcată și la CPPCJ Gheorgheni

La nivelul Centrului de Perfecționare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni au avut loc săptămâna aceasta o serie de manifestări dedicate sărbătoririi, la data de 3 aprilie, a 171 de ani de când a fost semnat de către domnitorul Grigore Alexandru Ghica ,,Legiuirea pentru reforma corpului Slujitorilor în Jandarmi’’ act care a pus bazele Jandarmeriei Române.

Pentru început ne-am alăturat  campaniei ,,171 de stejari pentru România’’ prin plantarea unui arbore specific zonei noastre, am continuat cu festivitatea de avansare în gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad a două cadre militare care s-au distins prin rezultate profesionale, conduită și disponibilitate încheind cu acordarea insignei onorifice <Jandarmul de onoare al unității> ’unui alt coleg care s-a remarcat în activitatea desfășurată în anul 2020 .

Anul acesta, ca și în anii anteriori, am acordat atenția cuvenită acestui moment deosebit de important pentru arma din care facem parte și ne dorim să revenim cât mai repede la momentele în care sărbătoream alături de copii și alți invitați care ne călcau poarta cu drag și de care acum ne este atât de dor.”, a transmis purtătorul de cuvânt al Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni.

La mulți ani, Jandarmeria Română!
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.