Medicul PARFENI OVIDIU VASILE a fost prins în flagrant la Gheorgheni, în timp ce cerea și primea mită

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Vineri seara, în cabinetul situat în strada Spitalului din Gheorgheni, a fost prins în flagrant medicul Parfeni Ovidiu Vasile, șef oficiu expertiză medicală a capacității de muncă, în timp ce a pretins și a luat mită.PARFENI-OVIDIU-VASILE

Deocamdată nu avem un comunicat oficial din partea autorităților, dar din surse am aflat că doctorul Parfeni, era dispus să încalce nu numai principiile medicale ci și legea penală contra unor sume deloc neglijabile.

Parfeni Ovidiu Vasile, nu a vrut să dea declarații, dar suntem siguri că o va face în fața anchetatorilor, care, după percheziția ce a durat circa 3 ore, au ridicat mai multe documente și alte probe din cabinetul medicului din Gheorgheni.

Nu este primul caz! Doctorul Parfeni Ovidiu Vasile, a mai fost arestat în data de 25 martie 2002 în Vaslui, unde, tot în calitate de expert în medicina muncii, a fost învinuit că a pretins și a primit șpagă de la cinci persoane. Totodată, în luna aprilie anul curent, o femeie din comuna Mădăraș a acuzat expertul în medicina muncii că nu a fost de acord cu constatarea incapacității de muncă, legal întemeiată, a soțului său datorită faptului că nu a avut posibilități financiare conform „obiceiului” să anexeze la dosarul medical, echivalentul sumei de 100 euro șpagă. Atunci, scandalul verbal între femeie și medic a ajuns până la violențe fizice.

PARFENI-OVIDIU-HARGHITAMedicul Parfeni Ovidiu Vasile, este soțul doamnei Parfeni Aurora, inspector general adjunct din cadrul IȘJ Harghita, despre care ziarharghita.ro a mai scris că a favorizat membrii familiei, într-o deplasare în China în cadrul programului Confucius, folosindu-se de calitatea de inspector general județean adjunct. Tot această doamnă, chiar dacă a avut o susținere politică importantă, a picat la examenul pentru ocuparea postului de conducere în cadrul Inspectoratului Școlar Județean.

Avem speranța că după cazul Csiki Csongor și Parfeni Ovidiu Vasile, nu se va încheia lupta împotriva criminalității în halat alb, din județul Harghita.

Pe surse am aflat că medicul în cauză lua mita nu ca orice medic de care am mai auzit ci într-o manieră porcească. În ziua în care a fost prins avusese 100 de pacienți de la care a luat mita 17.000. Dacă așa stau lucrurile deja nu mai vorbim de mită ci de tupeu combinat cu prostie.

Sperăm ca anchetatorii să afle cu cine împărțea acest medic mita pentru că, să ai 100 de pacienți într-o zi pe care să-i evaluezi pentru pensionare anticipată sau pentru concedii medicale prelungite, este obligatoriu ca un alt corupt să închidă ochii și să nu te întrebe cum naiba analizezi tu 100 de pacienți pe zi, adică un pacient la 4 minute.

Domnilor procurori, vă rugăm public, vedeți cine sunt cei care îl protejau pe acest medic șpăgar, că nu avea cum să facă toată treaba asta de unul singur, avea nevoie obligatoriu de complici și tăinuitori.

Auzi sălbăticie. Mita de 17.000 lei pe zi. Dacă este adevărat acest medic trebuie pedepsit exemplar împreună cu toți complicii lui. ATENȚIE !!! Pe lângă mita lui de sute de milioane, poate miliarde pe lună mai vorbim și de FRAUDAREA BUGETULUI STATULUI de unde se plătesc pensiile și concediile medicale false emise de un asemenea medic, deci vorbim de o pagubă fantastic de mare.

I.R.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy