PSD Miercurea-Ciuc și-a depus candidaturile pentru Primărie și Consiliul Local

0

Articol disponibil în: Română

Vasian Cioancă a anunțat că echipa PSD Miercurea-Ciuc și-a depus oficial candidaturile pentru funcțiile de primar, respectiv consilieri locali. Social-democrații mizează pe sprijinul cetățenilor pentru a reuși să implementeze proiecte care să aducă progres în comunitate.

Dragi prieteni și susținători,

Cu mare entuziasm și speranță în inimă, vă anunțăm că PSD Miercurea-Ciuc și-a oficializat candidaturile pentru Primăria și Consiliul Local Miercurea-Ciuc. Este un pas important pentru noi și un angajament ferm către comunitatea noastră.

Ne dorim să construim împreună un oraș în care fiecare cetățean să se simtă acasă, un oraș dezvoltat și prosper, în care fiecare tânăr să-și găsească drumul în viață și să-și împlinească destinul.

Viziunea noastră este una de progres și inovație, în care fiecare voce să fie auzită și fiecare problemă să fie abordată cu seriozitate și profesionalism.

Vă invităm să vă alăturați demersului nostru și să ne susțineți prin vot în această călătorie spre un viitor mai bun pentru Miercurea-Ciuc. Împreună, putem face diferența!

Cu respect,
Echipa PSD Miercurea-Ciuc
Vasian Cioancă
Cristiana Bucur
Ramona-Maria Vrencean
Marius Volontir
Adrian-Gabriel Barticel
Ilie-Vasile Handaric
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy