Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

INTESPO tájékoztatás

 

Az Országos Munkaerő Ügynökség (ANOFM) felhívja a figyelmet a munkahely fontosságára és a munkát kereső NEETs fiatalok segítségére siet egy sor aktív intézkedéssel, ugyanakkor a munkaadókra is gondolt, beleértve a pénzügyi ösztönzéseket is.

Az INTESPO (Înregistrarea Tinerilor în Evidențele Serviciului Public de Ocupare) projekt keretében folytatott tájékoztató kampány során minden intézkedést ismertetnek. Ezért ajánljuk az érintett személyeknek, hogy kövessék a www.anofm.ro oldalt, illetve az intézmény facebook oldalát https://www.facebook.com/fiiinformat/.

A NEETs közönség mellett a kampány szülőkhöz, rokonokhoz, a fiatalokat befolyásolni képes személyekhez is szól.

A kampány főleg online térben folyik, de nyomtatott anyag is megjelenik, amelyet az iskolákban, polgármesteri hivatalokban, a munkaerő ügynökségek megyei fiókjaiban, illetve fiatalok által látogatott helyeken tesznek elérhetővé. Ezek mellett a NEETs fiatalok tájékoztató levelet, sms-t, e-mailt fognak kapni a Foglalkoztatási Közszolgálat adatbázisába való bejelentkezés előnyeiről, ennek a közelben folytatott tevékenységéről, az ezeken való részvétel mikéntjéről.

Ugyanakkor az ANOFM a munkahely kereső fiatalok rendelkezésére bocsát egy telefonszámot, amely mindennap elérhető a munkaidő alatt, vagyis hétfőtől csütörtökig, 8:00- 16:30 óra között, pénteken 8:00- 14:00 óra között.

opel


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.