A Szociáldemokrata Párt (PSD) Hargita megyei szervezete benyújtotta a jelöltlistáját a megyei tanácsosi tisztségekre és a megyei elnöki tisztségre

0

Articol disponibil în: Magyar Română

A PSD Hargita ma, április 25-én hivatalosan is a választási versenyben van azzal, hogy benyújtotta jelöltlistáját a megyei választási irodához.

A PSD megyei tanácsosjelöltjeiről van szó, valamint Ciprian Dan Rugină személyéről, aki volt megyei tanácsosként és Maroshévíz Városháza ügyintézőjeként a Hargita Megyei Tanács elnöki tisztségére pályázik.

A megyei tanácsosi mandátumra aspiráló szociáldemokraták között van Florin Răducu Lăzăroiu, a borszéki ásványvízgyár vezérigazgatója, Lucian Conțiu, a csíkszeredai megyei sürgősségi kórház sebésze, Costin Hîrlav, főtanfelügyelő-helyettes és mások.

A jelöléseket Romeo Țepeș-Focșa, a PSD Hargita megyei elnöke és Lucian Conțiu PSD megyei tanácsos ismertette. Țepeș-Focșa elnök reméli, hogy a választók ezúttal is bizalmat szavaznak a PSD Hargita megyei tanácsosjelöltjeinek.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy