Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Nagyszabású tüntetést terveznek a diaszpórában élő románok

 

 

 

A diaszpórában élő románok Bukarestbe jönnek, hogy megdöntsék a kormányt és egymillió fős tüntetést terveznek augusztusra.

Az online közzétett üzenet szerint egymillió fős kormányellenes tüntetést szerveznének augusztus 10/11-én, amikor a legtöbb román visszatér Romániába vakációzni, tájékoztat a stiridiaspora.ro oldal.

Néhány óra leforgása alatt csak a Nagy Britanniában élő románok 10.000 megosztással és hozzászólással reagáltak a felhívásra.

 
Un comentariu la “Nagyszabású tüntetést terveznek a diaszpórában élő románok

  1. Maria

    Cantecul interpretat de : interprerti de muzica populara (Ionut Langa, Gabriela Nistor, Diana Selagea si Claudia Ionas, care spune tot, amarul roamnilor, plecati , , acesti conducatori de la revolutie in coace au imbatranit tara, au rams sate intregi pustii, , case parasite, copii nostri au plecat la munca la straini ca sa ne mai putem ridica cat de cat, dar vai de noi , la pensionari mai da cate 100 lei si dupa 5 ani iar mai da 100 lei lunar, ca sa inchida gura,ne amageste, dar uite tineretul plecat nu mai poate suporta viata parintilor lor de aici din tara, sunterm umuliti, asta e, Dar , dar salariilecwelor la putere sunt foarte ,foarte mari, si luxurile in care traiesc facute pe spatele poporului, proprietati prin starinatate,copiilor lor nu-si mai incat ibn masinile de lux, etc… de unde atatea bani au oare,? de unde? au venit cheaburi din familie cu miliarde, trebuie luati la intrebari/ nu se mai poate, BRAVO celor care au organizat aceasta adunare, miting, ca in tara au rams batranii nu mai au putere sa se lupte cu ei, macar voi cei plecati ca mai sunteti tineri inca sa ne mai salvati,au facut dezastru, au desfiintat toate fabrilicile, toate, nu mai are omul unde lucra, au facut supermarchet ca sa-si comercializeze ei marfurile care vin din import, asta e, avem nadejde ca se va schimba ceva, DOAMNE AJUTA, asta ne-a mai ramas nadejdea la tineret,nu ne LASATI, , asa cum spune cantecul cantat de intrepretii mentionati mai sus, ; Ridicate Ioane./ Si tu Gheorghe te ridica/ Sa ne ridicam cu toii / ca-i plina tara de hoti// Iesi Romane la lumina ca mori cu dreptatea-n mana., / Nu mai sta pe dinafara/ Ca ramanem fara tara/ Iesi si seamana-ti pamantul./ Vorbeste ,tu ai cuvantul/ A inceput sa clocoteasca mamaliga romanesca, Noi robim pe la straini ,/De tineri suntem batrani,/ Ne tragem si de la gura ,/Si vin altii si ne fura,/ S-au dat viata ai nostri strabuni, Sa ne de-a tara pe maini,/ Cred ca s-ar suci-n mormant ca s-avem acest pamant.Maica Sfanta Fecioara Maria si Domnul nostru IISUS HRISTORS sa va lumineze calea sa va apere de tot raul, sa va ocroteasca tot restul vietii. Doamne ajuta.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.