Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Șofer cercetat penal, în urma unei şicane avută cu un căruţaş

Se spune că oamenii buni încap oriunde… dar, un șofer este cercetat penal după o șicană avută cu un căruţaş în traficul rutier, pe raza comunei Vărşag.

Ieri, în jurul orei 11:00, Postul de Poliţie Vărşag a fost sesizat de un localnic despre faptul că, în jurul orei 09:30, în timp ce se deplasa cu o căruţă pe un drum comunal din localitate, s-a întâlnit cu P.E. de 51 de ani, tot din Vărşag, care conducea un autoturism din sens opus şi din pricina faptului că nu era loc suficient pentru a trece unul pe lângă celălalt, între cei doi a izbucnit un scandal, iar conducătorul auto l-a lovit cu palmele pe căruţaş.

Pe numele celui în cauză au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunii de lovire sau alte violenţe pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *