Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

128 de candidați își doresc să devină jandarmi pentru o perioadă determinată

Foto cu caracter ilustrativ

 

La finalul perioadei de depunere a dosarelor, în vederea ocupării prin încadrare directă fără concurs, pe o durată determinată, ce nu poate depăși 30 de zile de la încetarea stării de alertă, pentru 10 funcții de subofițer, pentru cele 11 posturi de subofițer operativ au fost transmise pe adresa de email pusă la dispoziție un număr de 128 de dosare.

Urmează verificarea de către comisia de selecție a îndeplinirii cerințelor de ocupare stabilite în fișa postului, precum și a condițiilor legale și criteriilor specifice, pentru candidații care au depus dosarele de recrutare, urmând ca cei ai căror dosare vor fi complete să fie chemați pentru a participa la interviul condus de comisiile numite în acest sens.

Tabelul cu planificarea celor admiși la interviu, va fi publicat pe data de 20 noiembrie pe site-ul instituției și afișat la sediul comandamentului din municipiul Miercurea Ciuc. După testarea psihologică și întocmirea fișei medicale tip de încadrare în Ministerul Afacerilor Interne, celor selectați, li se vor emite actele administrative de încadrare în Inspectoratul de Jandarmi Județean Harghita. Datele comunicate mai sus pot suferi modificări, în funcție de evoluția evenimentelor generate de pandemia COVID-19. Toate modificările intervenite vor fi comunicate, în timp util, candidaților, prin publicare pe pagina de internet a unității. Candidaţii chemați la interviu, vor avea obligatoriu asupra lor actul de identitate și vor respecta regulile specifice prevenirii infectării cu SARS-CoV 2, inclusiv prin purtarea măștii de protecție.

Informații suplimentare se pot obţine la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Harghita sau la numărul de telefon 0266.372.317 int. 24407.

Urăm mult succes tuturor celor care și-au manifestat dorința de a deveni jandarmi, chiar și pentru o perioadă determinată.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.