Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

21 de intervenții gestionate de pompierii militari harghiteni (ieri, 7 octombrie)

În cursul zilei de ieri, 7 octombrie a.c., la nivel județean, pompierii militari harghiteni au gestionat 21 de intervenții în situații de urgență. Majoritatea dintre acestea au constat în asistență medicală, echipajele SMURD acționând pentru acordarea măsurilor de prim ajutor unui număr de 20 de persoane aflate în dificultate, în cazul a 17 diverse afecțiuni medicale și trei traumatisme.

Foto cu caracter ilustrativ

Totodată, salvatorii harghiteni au intervenit, în sprijinul unui echipaj SMURD, la o misiune de asistenţă şi transport persoană supraponderală, în municipiul Miercurea Ciuc.

Având în vedere că, începând de astăzi, 8 octombrie, ora 11.00 și până mâine, 9 octombrie, ora 03.00, se află în vigoare o avertizare meteorologică COD GALBEN ce vizează ploi însemnate cantitativ, evoluţia fenomenelor hidrometeorologice este permanent monitorizată, iar inspectoratul județean pentru situații de urgență rămâne mobilizat pentru a interveni, în cel mai scurt timp, în zonele unde se pot produce evenimente deosebite.

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.