Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Coliziune între două mașini pe DJ 136, în comuna Avrămești

În seara zilei de 07 octombrie 2020, după ora 19:00, Poliţia Oraşului Cristuru Secuiesc a fost sesizată despre faptul că, pe raza comunei Avrămeşti a avut loc un eveniment rutier, din care a rezultat rănirea unei persoane.

foto cu caracter ilustrativ

„În urma primelor verificări efectuate poliţiştii au stabilit că, în jurul orei 14:10, o tânără de 22 de ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 136, pe raza comunei Avrămești dinspre orașul Cristuru Secuiesc, a fost lovită din spate de un autoturism condus de un localnic de 21 de ani. La momentul producerii accidentului, niciuna dintre persoanele implicate nu acuza dureri şi nu părea să fi suferit leziuni traumatice, urmările constatate iniţial fiind doar pagubele produse la cele două autovehicule, însă ulterior tânăra din judeţul Covasna a resimţit dureri în zona cervicală, ce au necesitat îngrijiri medicale.”, a transmis IPJ Harghita.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.