Județul Harghita, gazda operatorilor de apă din România

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Astăzi, 7 martie, se încheie sesiunea de lucru, dintre Comitetul Bazinal Olt-Jiu al Asociației Române a Apei (ARA) și compania de apă Harviz din Miercurea Ciuc. Seiunea a fost organizată în perioada 5-7 martie, la Mădărăși, iar la eveniment a participat și o delegatie a operatorului regional al serviciilor de apă si canalizare din Valea Jiului.

5-1”Suntem prezenti în aceste zile la o sesiune de lucru a membrilor Comitetului Teritorial Olt-Jiu al ARA, găzduitã de compania de apă Harviz din Miercurea Ciuc.  Dezbaterile se axează pe analiza problemelor legate de implementarea proiectelor din fonduri europene cât si a problemelor curente ale operatorilor precum si propuneri pentru rezolvarea acestora, o temă în care Apa Serv are deja o bună expertiză pe care ne bucurăm că o putem împărtăși colegilor din țară”, a declarat Costel Avram, directorul general al Apa Serv.

Potrivit acestuia, pe agenda dezbaterilor figurează si alte subiecte, precum analiza raportului de activitate a Comitetului Teritorial Olt-Jiu pe anul 2017 sau propunerile pentru Programul activităților pentru anul 2018 ale ARA. De asemenea, membrii forului de conducere al ARA – Comitetul Bazinal Olt-Jiu analizează oportunitatea de a participa, în acest an, cu un stand comun, la editia a XX-a a Expo Apa.

Reuniunea de lucru a ARA din judetul Harghita se va încheia cu o vizitã tehnică la Statia de tratare a apei din Vlăhita care a fost reabilitată complet pe fonduri Europene prin programul Operational POS Mediu, cu tehnologii de ultimă generatie, care au ridicat nivelul calitătii si sigurantei în exploatare la cele mai înalte standarde.

”În concluzie, putem spune că această reuniune și, în general, astfel de reuniuni,  aduc un mare beneficiu tuturor companiilor de profil, inclusiv Apa Serv-ului, prin tematicile interesante si abordările cheie, dar si prin legăturile strânse care se realizează între participanti. Eu cred că toate acestea conduc, într-un final, spre atingerea obiectivelor noastre comune, în care beneficiarii directi sunt comunitătile deservite de operatorii de apă si canalizare din România”, a mai spus Costel Avram. cronicavj.ro

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy