Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

5 jocuri cu fructe populare pe mobil în 2023

Anul 2023 promite multe titluri noi pentru pasionații de jocuri video, printre cele mai așteptate fiind Starfield, The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom, Final Fantasy, Street Fighter sau Suicide Squad: Kill the Justice League. Cele mai multe astfel de jocuri video sunt pregătite pentru versiuni de console (PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X, Nintendo Switch), dar și pentru Windows PC.

Totuși, în paralel există o piață imensă a jocurilor pentru dispozitive mobile – smartphone-uri și tablete. Aceste gadgeturi au ajuns extrem de accesibile ca preț, iar jocurile de mobil sunt la îndemâna oricui, inclusiv a celor care nu își cumpără dispozitivele cu gândul de a le folosi pentru acest tip de divertisment, dar care sunt cuceriți de acțiune, în momentele de timp liber. Jocurile de mobil sunt o „terapie” anti-plictiseală foarte apreciată.

În prim-plan sunt jocurile gratuite, simplu de descărcat pe Android și iOS. Jocuri precum Garena Free Fire se bucură de foarte mare popularitate, dar și mai accesate sunt jocurile simple, perfecte chiar și pentru scurte perioade de timp liber. Dintre acestea, foarte mare succes au jocurile cu fructe. Iată 5 variante de astfel de jocuri, de jucat în 2023:

Fruit Ninja

Un adevărat clasic în domeniu, Fruit Ninja își păstrează popularitatea. Peste 500 de milioane de descărcări din Google Play demonstrează succesul major al acestui joc care combină acțiunea tip ninja cu mixul de culori și forme al fructelor. Misiunea este simplă în sine: trebuie să feliezi cât mai multe fructe. Există mai multe moduri de joc, unele presupunând abilități și experiență, pentru a face față numărului mare de fructe și… obstacolelor.

Sweet Fruit Candy

Cu peste 100 de milioane de descărcări pe dispozitive Android, Sweet Fruit Candy este un joc popular de tip casual puzzle. Se bazează pe succesul jocurilor cu bomboane, dar în varianta în care fructele – mai sănătoase, nu-i așa? – sunt în mijlocul acțiunii. Peste 1500 de niveluri, funcții simplu de înțeles, distracție pentru toți – iată avantajele acestui joc de mobil disponibil pe gadgetul preferat.

Shining Crown

Iată și un joc de la EGT care a făcut furori în ultimii ani. Înainte de toate, subliniem că astfel de jocuri de cazino online sunt destinate celor cu vârsta de cel puțin 18 ani. Printre favoritele publicului în privința jocurilor de sloturi cu fructe, Shining Crown se poate accesa atât în varianta gratuită, dar și în varianta cu bani reali la NetBet – primul cazino licențiat ONJN în România. Chiar și jocurile de cazino online se pot juca în foarte bune condiții de pe mobil în prezent!

Fruit Fancy

Peste 1000 de niveluri și multă distracție promite și jocul de mobil Fruit Fancy, care invită utilizatorii să conecteze fructele și să le transforme în suc proaspăt. „Conectați 3 sau mai multe fructe pentru a exploda! Dacă puteți conecta mai mult de 7 fructe, o lamă de blender se va învârti și va crea suc proaspăt masiv!”, se menționează în descrierea oficială a jocului. Printre obiectivele de îndeplinit pentru a trece un nivel se numără spargerea cuburilor de gheață, deblocarea fructelor și livrarea cheilor către portal.

Fruit Splash

Joc cu fructe tip puzzle cu linii, Fruit Splash te cucerește rapid și te invită să petreci cât mai mult timp distrându-te. Conectați linii colorate de fructe pentru a rezolva niveluri în această aventură puzzle foarte captivantă. Cu ce se remarcă Fruit Splash? Fructe viu colorate, recompense în sistemul de joc, simplitate în acțiune, două moduri principale de joc, clasamente în cercul de prieteni, dar și la modul general.

 

 

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.