Incendiu puternic în zona Szecseny din Miercurea Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română


Un incendiu puternic a izbucnit luni, in jurul amiezii, în zona Szecseny din Miercurea Ciuc, la o anexă gospodărească, punând în pericol alte două case.

La fața locului s-au deplasat de urgență trei echipaje de pompieri, fiecare echipaj fiind dotat cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD. În plus, pentru a face față situației, a fost trimis în sprijin un alt echipaj de pompieri, echipat cu o autospecială de stingere.

În eforturile lor comune de a stinge focul și a preveni pagubele extinse, echipajele de pompieri au fost asistate de Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) din Racu, Sâncrăieni și Ciceu.

Incendiul a afectat o suprafață estimată la aproximativ 300 de metri pătrați, iar în momentul de față este complet localizat, fără a mai prezenta pericol de propagare. Eforturile depuse de către pompieri și SVSU au dus la lichidarea completă a incendiului, prevenind astfel deteriorarea ulterioară a locuințelor din apropiere. În urma incendiului nu au fost înregistrate victime.

  • sursa foto: ISU Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy