Evenimente rutiere produse la sfârșit de săptâmână în județul Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 14 septembrie 2023, în jurul orei 13:15, un bărbat de 61 de ani, din Miercurea Ciuc, în timp ce conducea un autoturism pe o stradă din localitatea sa de domiciliu ar fi surprins și accidentat o femeie de 34 de ani, din aceeași localitate, care se angajase în traversarea străzii.

Femeia a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind zero.

La data de 17 septembrie 2023, în jurul orei 10:20, un bărbat de 67 de ani din județul Maramureș în timp ce conducea un autoturism pe D.E.578, localitatea Lăzarea, dinspre Gheorgheni, ar fi efectuat manevra de depășire a unui autoturism condus de o femeie de 31 de ani, din localitatea Ciumani, care intenționa să pătrundă pe un drum aflat pe partea stângă a direcției de deplasare, moment în care a intrat în coliziune cu acesta, ambele vehicule fiind proiectate în afara părții carosabile.

O femeie de 68 de ani, pasageră în autoturismul condus de bărbat a suferit vătămări corporale și a fost transportată la spital pentru îngrijiri.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, fiind înregistată valoare zero, în ambele cazuri.

La data de 17 septembrie 2023, în jurul orei 18:30, un bărbat de 54 de ani, din județul Galați, în timp ce conducea un autoturim pe D.J.137, în localitatatea Porumbenii Mici, dinsper Crituru Secuiesc spre Odorheiu Secuiesc, ar fi pierdut controlul vehiculului și a părăsit partea carosabilă, circulând aproximativ 50 de metri in afara acesteia.

Conducătorul auto a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital. Acesta nu se afla sub influența alcoolului în momentul producerii accidentului.

La data de 18 septembrie 2023, în jurul orei 00:00, un bărbat de 51 de ani din localitatea Mugeni, în timp ce conducea un autoturism pe D.J.137/C, în localitatea Tăureni, ar fi pierdut controlul asupra vehiculului, a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat în albia unui pârâu.

Bărbatul a suferit vătămări corporale și a fost transportat la spital pentru îngrijiri. Acesta nu se afla sub influența alcoolului.

În toate cazurile cercetările sunt continuate pentru stabilirea cauzelor și a împrejurărilor în care s-au produs evenimentele.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy