Harghita / 9 decembrie – Ziua Internațională Anticorupție

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Ziua de 9 decembrie –  Ziua Internaţională Anticorupţie marchează promovarea principiilor etice, legalitatea, integritatea, responsabilitatea și transparența asupra propriilor acțiuni în afacerile publice și private.

Cu ocazia aniversării acestei zile, reamintim faptul că Direcția Generală Anticorupție este o instituție ce continuă să acționeze cu fermitate în domeniul prevenirii și combaterii corupției în rândul personalului Ministerului Afacerilor Interne, dar și al celorlalte categorii de funcționari publici.

În contextul celebrării Zilei Internaționale Anticorupție – 9 decembrie, ofițerii din cadrul Serviciului Județean Anticorupție Harghita au desfășurat o serie de activități preventive în scopul conștientizării de către funcționari și cetățeni a cauzelor și consecințelor implicării în fapte de corupţie.

Astfel, au fost susținute activități de educație pentru promovarea integrității destinate polițiștilor locali din cadrul Poliției Locale Miercurea Ciuc, elevilor din cadrul școlilor de șoferi din Municipiul Miercurea Ciuc și, totodată, au fost diseminate materiale preventive cu mesajul ,,Integritate pentru credibilitate” cetățenilor de pe raza Municipiului Miercurea Ciuc, cu prilejul desfășurării Târgului de Crăciun. Au fost purtate discuții cu aceștia, fiindu-le comunicate competența DGA, consecințele implicării în săvârșirea unor fapte de corupţie și posibilitatea sesizării acestora la Call-center-ul anticorupție 0800.806.806.

La nivel județean, ofițerii DGA pot fi contactați la numărul de telefon/fax al Serviciului Judeţean Anticorupţie Harghita – 0266/310.280 sau direct la sediul serviciului din Municipiul Miercurea Ciuc, Bld. Frăției, nr. 6 sau prin e-mail la adresa [email protected].

  • SERVICIUL JUDEŢEAN ANTICORUPŢIE HARGHITA
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy