Dosare penale întocmite de polițiștii harghiteni pentru conducere fără permis, la sfârșit de săptămână

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 31 mai 2024, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Vlăhița, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au depistat un bărbat de 77 de ani, din Odorheiu Secuiesc, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.13/A, din localitate, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că acesta nu deține permis de conducere valabil pentru a conduce vehicule pe teritoriul României.

La aceeași dată, în jurul orei 13:00, polițiștii din cadrul Biroului Rutier – Poliția Municipiului Odorheiu Secuiesc au depistat un bărbat de 28 de ani, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Lupeni, având permis de conducere emis de autoritățile Statelor Unite ale Americii, permis ce nu conferă dreptul  conducătorului de a conduce vehicule  pe teritoriul României.

La data de 2 iunie 2024, în jurul orei 16:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au depistat un bărbat de 30 de ani, în timp ce conducea un autoturism în localitatea Lunca de Jos, pe D.N.12/A, iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că acesta nu deține permis de conducere valabil pentru nicio categorie de vehicule.

Aproximativ două ore mai târziu, un alt bărbat, de 34 de ani, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea  o motocicletă pe D.N.12/D.E 578, fără a deține permis de conducere eliberat de autoritățile române.

În toate cauzele, polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis.

  • informații furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy