Bűnügyi eljárásokat indítottak a Hargita megyei rendőrök a hétvégén, jogosítvány nélküli vezetés miatt

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2024. május 31-én a szentegyházi rendőrség rendőrei szolgálat közben észleltek egy 77 éves székelyudvarhelyi férfit, aki a helyi D.N.13/A jelzésű úton személygépkocsit vezetett, és az ellenőrzéseket követően kiderült, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, amellyel Románia területén járműveket vezethetne.

Ugyanezen a napon, 13:00 óra körül a székelyudvarhelyi rendőrség Közlekedési Irodájának rendőrei egy 28 éves férfit észleltek, aki Farkaslakán személygépkocsit vezetett, és az Amerikai Egyesült Államok hatóságai által kiállított vezetői engedéllyel rendelkezett, amely nem jogosítja fel a sofőrt járművek vezetésére Románia területén.

2024. június 2-án, 16 óra körül a közúti szolgálat rendőrei gyimesközéplok településen, a D.N.12/A úton egy 30 éves férfit észleltek, aki személygépkocsit vezetett, és az elvégzett ellenőrzéseket követően kiderült, hogy nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel semmilyen járműkategóriára.

Körülbelül két órával később egy másik, 34 éves férfit is észleltek a rendőrök, aki a D.N.12/D.E 578-as úton motorkerékpárt vezetett a román hatóságok által kiállított vezetői engedély nélkül.

A rendőrök minden esetben folytatják a kivizsgálást jogosítvány nélküli vezetés bűncselekmény elkövetése miatt.

  • a Hargita megyei rendőrfőkapitányság által közölt információ

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy