Campanie de colectare de sticle și deșeuri electronice în Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În data de 12 octombrie (nu în ultimă instanță și pe baza unei acțiuni de reușită organizate în primăvara anului curent, când au fost colectate peste 50 de tone de sticlă în cadrul campaniei de reciclare a sticlei), Primăria Municipiului Miercurea Ciuc, împreună cu Eco-Csík SRL și în parteneriat cu S.L.C. SRL organizează o campanie de colectare a ambalajelor din sticlă și de deșeuri electronice în municipiu.

Se acordă 0,40 de lei pentru fiecare kilogram de ambalaje din sticlă, respectiv cupoane valorice și tombolă pentru aparate electrice. Colectarea se desfășoară între orele 10.00-17.00.

Punctele de colectare sunt cele obișnuite: str. Lunca Mare (locația unde pot fi instalate corturile de circ), str. Jigodin (vizavi de căminul cultural), Șumuleu-Ciuc (vizavi de Casa de copii) și b-dul Frăției (la intrarea în aleea Copiilor).

Locații și date

Colectarea se desfășoară în punctele amplasate în centrele comunelor și în Miercurea-Ciuc, după programul următor:

10 octombrie: Leliceni, Ciucsângeorgiu, Păuleni-Ciuc, Lueta

11 octombrie: Sânmartin, Cozmeni, Plăieșii de Jos

12 octombrie: Miercurea-Ciuc (str. Lunca Mare, Șumuleu-Ciuc, str. Jigodin, b-dul Frăției)

La fiecare punct de colectare acțiunea se desfășoară între orele 10 și 17. Plata se face la sediul firmei (Miercurea-Ciuc, str. Salcâm nr. 1) până în 31 octombrie, pe baza adeverinței primite la punctele de colectare. Să aveți la îndemână cartea de identitate!

ECO-CSIK precizează: 

Acceptăm orice fel de sticlă de ambalaj: borcane, sticle de apă minerala, de vin, de bere, de șampanie, de sirop, borcane de alimente pentru bebeluși, sticle de parfum. Nu se acceptă geamuri, oglinzi, becuri, castroane de sticle termorezistente, ochelari, tuburi de neon, sticle de medicamente.

Vă rugăm să spălați sticlele și să îndepărtați capacele. Colectați-le în saci transparenți.

Pentru electronice mari (mașini de spălat rufe sau vase, uscătoare de haine, sisteme de ventilație, frigidere, congelatoare) primiți vouchere de 20 lei, iar pentru aragaze și încălzitoare mari de apă SLC SRL vă oferă vouchere de valoare de 10 lei. Pentru celelalte tipuri de aparate care funcționează cu energie electrică sau baterie primiți tombole.

Tragerea la sorți va avea loc în ziua colectării din Miercurea-Ciuc, la ora 17:30. Pentru informații suplimentare legat de colectarea electronicelor sunați la numărul de telefon 0741–233257 sau la 0800–444800.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy