Agenda schimbului de bune practici ”Antreprenoriat în Harghita”

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto cu caracter ilustrativ

Proiectul ”Performanță Economică prin Antreprenoriat în Regiunea Centru” se desfășoară, așa cum și numele o spune, în județele Brașov, Covasna, Harghita, Mureș, Alba și Sibiu și este implementat în parteneriat de Federația Națională a Sindicatelor din Industria Alimentară (Solicitant), alături de SC Abeona și Formare Managerială în Turism – FMT.

Obiectivul general vizat de acțiunile noastre constă în creșterea gradului de ocupare, facilitarea accesului pe piața muncii și dezvoltarea spiritului antreprenorial pentru 750 de persoane, prin furnizarea unor măsuri integrate de antreprenoriat, orientate pe creșterea mobilității și a gradului de ocupare a persoanelor șomere, inactive, inclusiv a înființării și dezvoltării unor activități independente non-agricole, în scopul creării de noi locuri de muncă durabile în zonele urbane din regiunea de implementare Centru, iar unul dintre obiectivele specifice vizează dezvoltarea performantă și creșterea sustenabilității a 90 de întreprinderi, generarea unui management performant și consolidarea sectorului antreprenorial la nivel regional.

În cadrul proiectului ”Performanță Economică prin Antreprenoriat în Regiunea Centru”, derulat și la nivelul județului Harghita, au fost deja înființate până în acest moment 2 afaceri în zona urbană. Pentru antreprenorii deținători ai acestor afaceri este prevăzută desfășurarea unui eveniment de tipul „schimb de bune practici”, la care am invitat şi actori relevanți ai mediului de afaceri din judeţul Harghita.

Schimbul de bune practici se va desfășura luni, 27 ianuarie 2020, la sediul Asociației pentru Tineret Fidelitas din Miercurea Ciuc, Str. Petőfi Sándor, nr. 38, în intervalul 16:00-19:00.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy