Un agent comercial a dat de pomană 5 lei, dar s-a trezit fără telefonul mobil

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto cu caracter ilustrativ

Reacţie promptă şi profesionistă a poliţiştilor, finalizată cu recuperarea unui telefon mobil, sustras de o tânără de 17 ani din autoturismul unui agent comercial din judeţul Neamţ.

Păgubitul a oprit la ieşire din Voşlăbeni pentru a înregistra o comandă, moment în care tânăra i-a cerut bani, iar în timp ce i-a înmânat 5 lei, aceasta a profitat de neatenţia lui şi i-a sustras telefonul.

Viaţa ar fi ca în poveşti

Când „Bine faci – bine găseşti”,

Dar tot în viaţă mai e una:

„Îi dai un deget şi-ţi ia mâna!”

La data de 05.03.2020, în jurul orei 16:00, Postul de Poliţie Voşlăbeni a fost sesizat de un bărbat de 51 de ani, agent de vânzări la o societate comercială din municipiul Piatra Neamţ, despre faptul că o persoană necunoscută i-a sustras telefonul mobil.

În urma primelor verificări, poliţiştii au stabilit că, în jurul orei 15:15, reclamantul s-a oprit cu autoturismul firmei pe D.J. 126, la ieşirea din comuna Voşlăbeni spre comuna Suseni, pentru a nota comenzile unor clienţi, moment în care s-a apropiat de el o tânără, care i-a cerut bani. Bărbatul i-a dat 5 lei, însă în acest scurt interval de timp necunoscuta a profitat de neatenţia lui şi i-a sustras din maşină un telefon mobil, în valoare de 1.200 de lei.

Poliţiştii au acţionat rapid şi profesionist, activităţile de cercetare şi invbestigaţie desfăşurate operativ, având ca rezultat identificarea şi prinderea persoanei bănuite de comiterea faptei, aceasta fiind o tânără de 17 ani, din comuna Păuleni-Ciuc.

Telefonul mobil a fost recuperat şi restituit păgubitului, iar faţă de cea în cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy