Comitetul Local pentru Situații de Urgență Miercurea Ciuc: Închidere parțială la două centre comerciale

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto: http://www.miercureaciuc.ro

În centrele comerciale vor fi deschise numai magazinele care comercializează alimente, produse de curățenie și de uz veterinar, respectiv farmaciile. Totodată Primăria va asigura măști și halate de protecție pentru serviciul permanent de urgență stomatologică.

În data de 23 martie Comitetul Local pentru Situații de Urgență Miercurea Ciuc a constatat, că în reședința de județ sunt deja implementate măsurile cele mai importante stabilite în Ordonanța militară nr. 2/2020 – a declarat primarul Ráduly Róbert Kálmán, președintele comitetului într-o conferință de presă ținută imediat după întrevederea de lucru.

S-au luat două măsuri: Primăria va asigura măști și halate de protecție pentru serviciul permanent de urgență stomatologică, care va fi amenajată în clădirea de pe bulevardul Timișoarei nr. 4. Pe de altă parte, în centrul comercial „Tulipán”, respectiv în centrul de comercializare deasupra halei agroalimentare vor fi deschise numai farmaciile și magazinele care comercializează alimente, produse de curățenie și de uz veterinar.

Cetățenii – mai ales cei în vârstă – sunt rugați să rămână acasă. Prin programul „Pentru vârstnicii noștri” Primăria asigură sprijin persoanelor de peste 65 de ani. În cazul solicitării serviciului, Vă rugăm să contactați numărul de telefon 0735 209455, sau să semnalați intenția Dvs. prin poșta electronică pe adresa de e-mail: [email protected]. În acest moment, de acest program beneficiază 12 de persoane.

 

 

Primăria Municipiului Miercurea-Ciuc

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy