Femeie cercetată penal, la Miercurea Ciuc, după ce a provocat scandal şi distrugeri la sediul unei instituţii bancare

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto cu caracter ilustrativ

Persoana în cauză pare să-şi fi pierdut răbdarea din pricina timpului de aşteptare şi a distanţei de confidenţialitate.

La data de 08.04.2020, în jurul orei 12:35, Poliția Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre faptul că, la agenția unei instituţii bancare din localitate, o femeie a distrus mai multe bunuri.

La faţa locului, în urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că o persoană necunoscută de sex feminin, pe fondul nerespectării regulilor privind distanța de confidențialitate și al nemulțumirii legate de timpul de aşteptare al clienţilor până la preluarea de către angajaţii băncii, s-a enervat și a dat jos de pe un birou două monitoare de calculator, un suport din material plastic cu materiale promoționale și un aparat de numărat bancnote.

În scurt timp, ca rezultat al cercetărilor şi investigaţiilor efectuate, poliţiştii au identificat femeie în cauză, aceasta fiind o localnică de 50 de ani, pe numele căreia s-a întocmit un dosar de cercetare penală, sub aspectul comiterii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi distrugere.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy