Cumpănă de moarte! Mașina unei familii cu doi copii din Harghita, s-a izbit într-un utilaj de peste 18 tone

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Mașina unei familii cu doi copii din Harghita a fost făcută zob într-un utilaj de peste 18 tone, care traversa drumul județean ce leagă localitățile Ungheni de Acățari.  Șoferul din Fordul Mondeo nu a reușit să oprească la timp și a intrat în utilajul cilindru compactor care are o greutate de 18,5 t. Cei doi copii erau în scaune speciale și nu au fost răniți grav.

Fordul Mondeo, înmatriculat în Harghita, în care se aflau doi soți și copiii lor minori, de trei, respectiv 11 ani, a intrat în plin într-un utilaj care lucrează la autostradă și care voia să traverseze drumul județean.

Din cauza vitezei foarte mari, șoferul din Fordul Mondeo nu a reușit să oprească la timp și a intrat în utilajul cilindru compactor care are o greutate de 18,5 t.

Șoferul utilajului spune că s-a asigurat și a văzut mașina la o distanță de 500 m și că avea girofarul pornit, dar mașina mică avea viteză mult prea mare pentru a opri în siguranță. Pe șosea se văd și urmele de frânare de 50 m.

Cele patru victime au fost preluate si transportate la spital cu ambulantele aflate la fata locului.

Sursa: https://observatornews.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy