Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A fost furat Drapelul României de pe sediul UDMR din Harghita?

Legea prevede ca pe sediile partidelor din România să fie arborat și Drapelul României. La sediul UDMR acest drapel lipsește, semn că l-a furat cineva, căci nu ne putem închipui că în centrul orașului Miercurea Ciuc, aproape de Prefectură și în ochii poliției, UDMR și-ar permite să încalce legile statului român și să ofenseze sau să instige prin astfel de gesturi.

Prefectul județului Harghita și cei de la Poliția Harghita ar face bine să îl găsească repede pe cel care a furat drapelul României de pe sediul UDMR ca să îl aducă înapoi, pentru că altfel vor trebui să ia măsurile legale contra celor de la UDMR pentru că legea zice că ”Drapelul României se arborează în mod permanent la sediul partidelor politice.”

Domnului prefect de la Harghita, când termină de lămurit misterul lipsei Drapelului României de pe sediul UDMR, îi sugerăm să caute pe internet site-ul UDMR și să dea un telefon la numărul de la UDMR Harghita să vadă cine răspunde la acel număr de telefon. Cine știe, poate mai descoperă ceva jenant ce ar trebui să rezolve ca prefect.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.