A fost semnat contractul de asociere pentru realizarea unui drum de ocolire a municipiului Gheorgheni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Consiliul Județean Harghita și Primăria Gheorgheni au semnat joi, 30 iunie, un contract de asociere în vederea realizării în comun a investiției pentru amenajarea unui drum de legătură între DN12 și strada Gării.

 

Investiția are o valoare de aproximativ 4,2 milioane de lei, din care o treime va fi asigurată de către Primăria Gheorgheni pentru realizarea documentației tehnico-economice și două treimi de către Consiliul Județean Harghita pentru elaborarea proiectului tehnic, detaliilor de execuție și pentru realizarea lucrărilor.

Potrivit primarului, Csergő Tibor, atunci când va începe construirea viitoarei autostrăzi, vor fi necesare cât mai multe astfel de drumuri ocolitoare pentru a decongestiona traficul.

Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, a adăugat că amenajarea acestui drum de ocolire va fi utilă  și odată cu punerea în funcțiune a Centrului de Management Integrat al Deșeurilor de la Remetea.

  • informații furnizate de Biroul de presă al Consiliului Județean Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy