Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A fost semnată autorizația de construire pentru reabilitarea drumului dintre Odorheiu Secuiesc și Cristuru Secuiesc

Luni, 6 februarie, la sediul Consiliului Județean Harghita, a fost semnată autorizația de construire pentru reabilitarea a peste 21 de km de drum județean, care va fi finanțată prin programul Anghel Saligny.
Pe sectorul de drum, DJ 137, care leagă Odorheiu Secuiesc de Cristuru Secuiesc, planul prevede și construirea unei piste de biciclete.
La începutul lunii decembrie a fost organizat în acest sens și un forum pentru cetățeni, traseul fiind parcurs la momentul respectiv pe biciclete (pentru mai multe detalii citiți Consiliul Județean Harghita a organizat consultări cu cetățenii privind planurile de reconstrucţie a DJ 137
Personalul Direcției Tehnică a Consiliului Județean Harghita au organizat mai multe consultări, propunerile formulate contribuind la îmbunătățirea planului.
Borboly Csaba, președintele Consiliului Județean Harghita, a declarat că unul dintre cele mai elaborate proiecte tehnice este astfel cu un pas mai aproape de implementare.
Pe acest tronson de drum vor fi construite piste de biciclete, în unele localități pe ambele părți ale drumului, rigole carosabile în sate, 9 poduri noi, al zecelea, între Dejuțiu și Porumbenii Mari fiind reconstruit printr-un alt proiect.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.