Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A început împărțirea măștilor în mod gratuit

Foto cu caracter ilustrativ/ Joblist.md

 

Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Miercurea Ciuc înştiinţează pe cei interesați că asistentele medicale comunitare au început deja împărțirea măștilor de unică folosință acordate în mod gratuit de către guvern.

Beneficiarii de ajutor social, alocaţie de susţinere a familiei, persoanele cu handicap (care realizează venituri exclusiv din prestații sociale) și persoanele cu pensii sociale minime, pot ridica personal măștile de unică folosință în zilele de luni (14 septembrie), marţi (15 septembrie) şi miercuri (16 septembrie) între orele 11.00–14.00, de la magazia societăţii comerciale Multiidea S.R.L., situată în Miercurea Ciuc, str. Harghita nr. 60/bis. Acțiunea de distribuire se va desfășura în limita stocului disponibil. Pachetele conținând 50 buc. măști, pot fi ridicate personal numai de către titulari, la preluare titularul trebuind să prezinte actul de identitate valabil.

Mai multe informaţii pot fi solicitate prin e-mail (social@szereda.ro) sau la numărul de telefon: 0266-315120/115, sau personal în zilele de marţi şi joi în fostul sediu al firmei  S. C. Goscom S. A. (str. Salcâm nr. 1).

 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.