Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

A început Recensământul de probă al populației și locuințelor

În semestrul I al anului 2022, în România, se realizează Recensământul  populației și locuințelor, acesta fiind primul recensământ care se va desfășura preponderent online.

Prin răspândirea pliantelor, Recensământul de probă a populației și locuințelor stabilit pentru perioada 10-31 martie 2021, este menit să pregătească recensământul amânat pentru anul 2022.

„A început răspândirea pliantelor emise de Institutul Național de Statistică pentru gospodării care figurează pe lista întocmită în urma selectării în mod aleatoriu. Pliantele vor fi răspândite de către recenzori.

Potrivit informării, cei selectați în mod aleatoriu, în perioada 10–16 martie 2021, se pot autorecenza pe pagina https://rpl.insse.ro, mai mult, având în vedere condițiile sanitare impuse de pandemia de COVID-19, aceasta metodă este cea recomandată de Institutul Național de Statistică. Cei care nu au posibilitatea de a autorecenza, vor fi căutați de recenzori în perioada 22-31 martie 2021. Recenzorii se vor identifica prin legitimații cu fotografie, eliberate de Institutul Național de Statistică, iar cei selectați au obligația de a furniza informațiile solicitate.”, transmite Primăria municipiului Miercurea Ciuc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.