A sustras o sacoşă cu un laptop şi mai multe documente, de pe terasa unui restaurant din Miercurea Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Prinsă de poliţişti după ce a luat o sacoşă cu un laptop şi mai multe documente, de pe terasa unui restaurant din Miercurea Ciuc, o femeie de 44 de ani are pe numele său un dosar penal.

La data de 26.02.2019, în urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu un deosebit profesionalism la nivelul Biroului de Investigaţii Criminale, din cadrul Poliţiei Municipiului Miercurea Ciuc, a fost identificată O.E. de 44 de ani, din localitate, bănuită de sustragerea unei sacoşe de pe terasa unui restaurant, faptă comisă în seara precedentă.

În fapt, la data de 25.02.2019, în jurul orei 20:45, în timp ce trecea pe lângă terasa unui restaurant din municipiul Miercurea Ciuc, cea în cauză a observat o sacoşă în care se aflau mai multe documente contabile şi un laptop şi profitând de faptul că nicio persoană nu se afla în apropiere, a luat sacoşa şi a dus-o la domiciliul său.

Prejudiciul a fost recuperat integral de poliţişti şi restituit părţii vătămate, iar cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de însuşirea bunului găsit, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy