Abateri la regimul silvic constatate la un operator economic din Toplița

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 16 ianuarie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului de Ordine Publică – Biroul pentru Protecția Fondului Forestier și Piscicol, în colaborare cu specialiști ai Gărzii Forestiere Județene Harghita au efectuat o activitate de control la punctul de lucru al unui operator economic ce desfășoară activități în domeniul silvic, în municipiul Toplița.

În urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că societatea în cauză, în baza a 5 avize de însoțire a materialelor lemnoase ar fi primit 100,21 m.c. lemn de esență rășinoase, specia molid și ar fi expediat, în baza unui aviz de însoțire, 5,60 mc. resturi de lemn, specia molid, fără respectarea reglementărilor legale în domeniu.”, a transmis IPJ Harghita.

Polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională, în valoare de 15.000 de lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr.171/2010 privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice, iar materialul lemnos în cauză a fost confiscat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy