Bărbat depistat în timp ce conducea un autoturism neînmatriculat, în comuna Siculeni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 17 ianuarie 2024, în jurul orei 3:20, un bărbat de 32 de ani, din comuna Cârța, a fost depistat de polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Miercurea-Ciuc, aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timp ce conducea o autoutilitară pe D.E.578, în comuna Siculeni, având aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare provizorii, eliberate de autoritățile iar în urma verificărilor efectuate a rezultat faptul că  valabilitatea acestora este expirată.

Totodată, conducătorul auto nu a putut face dovada încheierii unei polițe de răspundere civilă auto valabile, sens în care polițiștii au aplicat o sancțiune contravențională pentru nerespectarea Legii nr.132/2017 privind asigurarea obligatorie de răspundere civilă auto pentru prejudicii produse terților prin accidente de vehicule și tramvaie în valoare de 2.000 de lei.”, precizează IPJ Harghita.

A fost întocmit dosar penal pentru conducerea unui vehicul neînmatriculat.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy