Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Abateri pe drumurile din Harghita. Mai mulți șoferi s-au ales cu dosare penale

Sfârșitul săptămânii trecute s-a lăsat cu mai multe dosare penale pentru infracțiuni comise pe drumurile publice din Harghita. 

La data de 18 noiembrie 2022, în jurul orei 12:30, polițiștii harghiteni au depistat, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu, un bărbat de 48 de ani care conducea un vehicul de tip A.T.V., pe D.J.125, în localitatea Tomești,  ale cărui numere de înmatriculare expirate.

În dimineața zilei următoare, în jurul orei 3:20, un bărbat de 44 de ani, din localitatea Cristuru Secuiesc, a fost depistat de polițiști, în timp ce conducea un autoturism, pe D.J.137, în localitatea sa de domiciliu, având 0,56 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 19 noiembrie 2022, în jurul orei 15:00, în localitatea Joseni, a fost depistat un bărbat de 37 de ani, din localitatea Bălan, în timp ce conducea un autoturism, pe D.J.126, în urma verificărilor efectuate constatându-se că acesta are dreptul de a conduce suspendat.

La aceeași dată, în jurul orei 18:30, polițiștii au depistat un bărbat de 46 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, în timp ce conducea un autoturism în localitatea sa de domiciliu, iar în urma testării cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de de 0,62 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Duminică, 20 noiembrie 2022, în jurul orei 9:15, un bărbat, de 34 de ani, din Gheorgheni, a fost depistat de polițiști în timp ce conducea un autoturism, având dreptul de a conduce suspendat.

În municipiul Miercurea Ciuc, în jurul orei 15:15, a aceleiași zile, un bărbat, de 64 de ani, din Municipiul Miercurea-Ciuc, a fost depistat de polițiștii aflați în exercitarea atribuțiilor de serviciu, în timp ce conducea un autoturism, în localitatea sa de domiciliu, având o alcoolemie de 0,93 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toate persoanele depistate de polițiști s-au ales cu dosare penale pentru conducere a unui vehicul neînmatriculat, conducere sub influența alcoolului  și conducere fără permis.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.