Accident bizar pe o trecere de pietoni, la Miercurea Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Femeie rănită uşor pe o trecere de pietoni, la Miercurea Ciuc, după ce s-a împiedicat de frânghia folosită pentru tractarea unui autoturism.

La data de 15.10.2019, în jurul orei 11:20, o femeie de 68 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, în timp ce se deplasa în calitate de pieton pe trotuarul de pe strada Harghita spre strada Kossuth Lajos, s-a angajat în traversarea străzii Inimii, iar la un moment dat a căzut şi a fost rănită uşor, după ce s-a împiedicat de o frânghie folosită pentru tractare între două autoturisme.

La momentul respectiv ambele autoturisme, conduse de doi localnici de 19 ani, erau oprite, unul trecut de trecerea pentru pietoni iar celălalt înaintea acesteia, pentru acordarea de prioritate vehiculelor aflate în intersecție, iar frânghia a rămas tensionată deasupra trecerii.

Evenimentul nu întrunește condițiile unui accident rutier, întrucât autoturismele nu se aflau în mișcare.

Ambii conducători auto au fost supuşi testării alcoolscop, constatându-se că aceştia nu se aflau sub influenţa băuturilor alcoolice.

În cauză s-a întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy