Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Accident cu doi minori răniți în comuna Remetea, după ce o căruță a fost lovită de o mașină

La data de 14 octombrie 2020, în jurul orei 19:40, Poliţia Municipiului Gheorgheni a fost sesizată despre un accident rutier produs pe DC 123, în comuna Remetea.

„La faţa locului, în urma primelor verificări efectuate, poliţiştii au constatat că un atelaj hipo a fost lovit de un autovehicul care a părăsit locul accidentului, iar în urma impactului doi minori de 12 şi 13 ani aflaţi în căruţă, ambii din localitate, au căzut pe partea carosabilă, fiind transportaţi la Spitalul Municipal Gheorgheni pentru investigaţii medicale.”, a transmis IPJ Harghita.

În urma cercetării amănunţite a locului producerii accidentului, poliţiştii au descoperit în apropiere un număr de înmatriculare auto, iar prin extinderea ariei de cercetare, la o distanţă de aproximativ un kilometru, a fost descoperit şi autoturismul ce se presupune că a fost implicat.

Astfel, prin coroborarea tuturor datelor şi indiciilor obţinute în anchetă, poliţiştii au stabilit că bănuit de comiterea faptelor este un tânăr de 22 de ani, din comuna Remetea, pe numele căruia s-a întocmit dosar penal, pentru vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.