Accident la Cristuru Secuiesc, pe fondul neatenţiei şi neacordării de prioritate

0

Articol disponibil în: Română

La data 05.10.2015, la ora 14:51, C.G.M. de 30 de ani, din municipiul Târgu Mureş, în timp ce conducea un autoturism pe strada Kriza Janos din oraşul Cristuru Secuiesc, la intersecţia cu strada Orban Balazs, nefiind atentă la semnalizarea rutieră şi-a continuat deplasarea, fără să acorde prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar din sens opus, intrând în coliziune cu acesta.

În urma impactului conducătoarea auto în cauză a suferit leziuni superficiale, iar cele două autoturisme, precum şi gardul imobilului nr.69, au fost avariate.

În momentul producerii accidentului nici unul dintre cei implicaţi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, situaţie în care cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Sursa IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy