Accident mortal între Lupeni si Odorheiu Secuiesc

0

Articol disponibil în: Română

Coliziune între două autoturisme pe D.N. 13A, între Lupeni şi Odorheiu Secuiesc, din care a rezultat decesul unuia dintre conducătorii auto implicaţi.

La data de 16.12.2015, în jurul orei 14:10, B.E. de 49 de ani, din comuna Zetea, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 13A, pe direcţia Lupeni – Odorheiu Secuiesc, într-o curbă deosebit de periculoasă la dreapta în afara comunei Lupeni a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus regulamentar din sens opus de B.L. de 48 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc.

Din accident au rezultat decesul primului conducător auto şi rănirea uşoară a celui de-al doilea şi a pasagerului din autoturismul condus de acesta, P.L. de 46 de ani, tot din municipiul Odorheiu Secuiesc.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă şivătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Sursa IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy