Accident MORTAL la intrare în Cheile Bicazului

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Azi, 17.01.2017, la orele dimineţii, la intrare în Cheile Bicazului un autoturism a fost găsit răsturnat peste parapet, în apa îngheţată. Maşina era înmatriculată în Bucureşti, avariată foarte rău. Conducătorul auto, din păcate, a fost găsit decedat de către echipa de descarcerare sosită la faţă locului la apelul unui cetăţean care a descoperit accidentul. Deocamdată nu se ştie cauza şi ora producerii accidentului, se presupune doar că acesta s a întâmplat din cauza drumului alunecos.

ACTUALIZARE:

Accidentul s‑a produs din cauza zăpezii de pe carosabil: la intrarea în curbă, conducătorul auto nu a mai putut redresa autovehiculul (Dacia Logan) şi a sărit peste parapet, izbindu‑se violent de bolovanii de pe albia râului. Şoferul era un bărbat cu vârsta de aproximativ 50 de ani, agent de vânzări la firma Arabesque. Impactul i‑a fost fatal, echipajul de la descarcerări întâmpinând reale dificultăţi la eliberarea acestuia dintre fiare.

Comunicat oficial:

„La data de 17.01.2017, în jurul orei 08:40, P.V. de 49 de ani, din municipiul Piatra Neamţ, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 12/C, pe direcția Bicaz – Gheorgheni, în zona km 31+120 m, într-o curbă deosebit de periculoasă la stânga în afara localităţii Lacu Roşu, pe un carosabil uscat pe care se găsea material antiderapant a pierdut controlul şi s-a răsturnat în afara părții carosabile, prin partea dreaptă a drumului. Din accident a rezultat decesul conducătorului auto, situaţie în care cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Gheorgheni.”

sursa: ziarbicaz.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy