Halálos baleset a Gyilkos-tó közelében

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Ma reggel a Békás-szoros bejáratánál a fagyos patakmederbe borult bukaresti jelzésű, nagyon megrongált állapotban levő autót találtak. Sajnos a gépjármú vezetőjét már nem találta életben a mentőosztag. Egyelőre nem ismeretesek a baleset körülményei, feltételezések szerint a jeges út okozta a tragédiát.

Frissítés:

A balesetet az úttesten lévő hó okozta, a vezető a kanyarban megcsúszott, és nem tudta az úttesten tartani a gépjárművet (Dacia Logan) amely az útmenti korláton átbukva a patakmederben található nagy kövekre zuhant. A vezető körülbelül 50 éves férfi, az Arabesque cég ügynöke volt. Az ütközés végzetes volt a vezető számára, a mentőosztagnak nagy nehézségébe került kimenteni őt a roncsok közül.

Hivatalos közlemény:

„2017 január 17-én, 8:40-kor a Piatra Neamt-i 49 éves P.V. a DN 12C jelzésű úton Békás- Gyergyószentmiklós irányába közlekedett mikor az úttesten található csúszásgátlón megpördült autójával és az útmenti árokba zuhant. A baleset során a gépjárművezető életét vesztette, gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indul vizsgálat az ügyben, melyet átadnak a gyergyószentmiklósi táblabíróságnak”.

 

Forrás: ziarbicaz.ro

sursa: ziarbicaz.ro

 

 

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy