Accident pe drumul național din cauza unui cal scăpat de sub control

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Accident uşor produs pe D.N.E. 578, între Sânmartin şi Sâncrăieni, din cauza unui cal scăpat de sub control de un căruţaş de 52 de ani, din comuna Ciucsângeorgiu

La data de 10.5.2016, în jurul orei 18:10, G.L. de 52 de ani, din comuna Ciucsângeorgiu, în timp ce conducea o căruţă pe D.N.E. 578, pe direcţia Sânmartin – Miercurea-Ciuc, având 0,15 mg/l alcool pur în aerul expirat, a scăpat de sub control calul care s-a speriat şi a pătruns pe contrasens, moment în care atelajul a fost acroşat de un autoturism condus în aceeaşi direcţie de F.C. de 40 de ani, din comuna Păuleni-Ciuc.

Din accident a rezultat rănirea uşoară a căruţaşului şi a pasagerilor de atelaj G.J. de 34 de ani și G.J. de 3 ani, toţi din comuna Ciucsângeorgiu, precum și avarierea autoturismului și a căruței.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

Sursa IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy