Accident pe raza localității Lăzarea. Un bărbat a ajuns cu mașina în șanț din cauza vitezei

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un bărbat a ajuns luni, 16 ianuarie, cu mașina într-un șanț,  pe raza localității Lăzarea, din cauza neadaptării vitezei la condițiile de drum.

sursa foto: cititor

„La data de 16 ianuarie a.c., în jurul orei 17:00, polițiștii au intervenit la un accident rutier soldat cu pagube materiale, în localitatea Lăzarea. Din cercetările efectuate de colegii mei a rezultat faptul că accidentul ar fi fost cauzat ca urmare a neadaptării vitezei la condițiile de drum, astfel că un bărbat de 74 de ani, din localitate, a pierdut controlul asupra direcției de mers, iar într-o curbă, la dreapta, mașina a derapat și a ajuns într-un șanț. Conducătorul auto a fost  examinat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.  Din fericire, nu au fost înregistrate victime.” a informat purtătorul de cuvânt al IPJ Harghita, inspector principal de poliție Robert Costan.

În cauză, au fost eliberate documentele necesare reparației auto, iar persoana care a provocat accidentul a fost sancționată cu avertisment pentru neadaptarea vitezei la condițiile de drum.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy