Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Accident provocat de un tânăr de 17 ani pe raza satului Gârciu

Accident rutier produs pe D.J. 124, pe raza satului Gârciu, provocat de un tânăr de 17 ani.

Foto cu caracter ilustrativ

La data de 12.05.2019, la ora 17:24, Poliţia Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre un accident rutier produs pe raza satului Gârciu.

La faţa locului poliţiştii au constatat că, în şanţul D.J. 124 se află răsturnat un autoturism, iar conducătorul auto a părăsit locul accidentului.

În scurt timp, prin activităţile specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate, poliţiştii au identificat un tânăr de 17 ani, din comuna Racu, bănuit de producerea accidentului.

Din datele şi indiciile obţinut de poliţişti în anchetă până la acest moment rezultă că, în jurul orei 17:00, cel în cauză a condus autoturismul respectiv pe D.J. 124, dinspre localitatea sa de domiciliu spre comuna Mihăileni, iar într-o curbă periculoasă la dreapta a derapat și s-a răsturnat în șanț, apoi a fugit de la fața locului.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul comiterii infracțiunii de conducere fără permis, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.