Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Praid: Agresiuni între vecini și bunuri sparte la casă și mașină

Un localnic din Praid este cercetat penal după ce s-a certat cu vecina, apoi l-a agresat pe soţul ei şi le-a spart acestora parbrizul autoturismului şi 3 ferestre de la casă.

La data de 12 mai 2019, la ora 18:27, Secția 3 Poliție Rurală Odorheiu Secuiesc a fost sesizată telefonic, prin S.N.U.A.U. 112, despre faptul că la un imobil din comuna Praid are loc un scandal.

În urma primelor cercetări efectuate la fața locului, polițiștii au constatat că între o femeie din localitate și vecinul acesteia, un bărbat de 42 de ani, a avut loc o dispută verbală, iar în momentul în care a intervenit soțul acesteia, în vârstă de 34 de ani, vecinul său i-a aplicat mai multe lovituri, apoi le-a spart celor doi parbrizul maşinii şi 3 ferestre de la casă.

Pe numele celui în cauză au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi distrugere, pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe Lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.