Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Accident rutier produs între Secuieni şi Vânători

Viteza excesivă pare să fie cauza unui accident rutier produs pe D.N. 13/C, între Secuieni şi Vânători

La data de 08.10.2018, în jurul orei 13:40, T.C. de 34 de ani, din oraşul Cristuru Secuiesc, în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 13/C, pe direcţia Secuieni – Vânători, a circulat cu o viteză care nu i-a permis oprirea în condiţii de siguranţă, astfel încât, în momentul în care un conducătorul unui autoturism care circula în aceeaşi direcţie a frânat, în încercarea de a evita coliziunea faţă-spate a pierdut controlul şi a pătruns pe contrasens, apoi a acroşat o autoutilitară oprită parţial în afara părţii carosabile, fiind defectă.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto, acesta nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice.

Pe numele celui în cauză au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *