Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Accident spectaculos cu o jumătate de căruță

Căruţaşul turmentat a rămas „de căruţă”, cu o parte din căruţă, iar calul şi-a continuat deplasarea şi a avariat un autoturism, cu cealaltă parte din căruţă

La data de 8 mai 2016, în jurul orei 19:55, G.C. de 34 de ani, din comuna Secuieni, în timp ce conducea un vehicul cu tracţiune animală pe strada Filiaş din oraşul Cristuru Secuiesc spre localitatea sa de domiciliu, având 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat, a abordat cu viteză excesivă o curbă la dreapta, moment în care atelajul s-a răsturnat pe carosabil.

După impact căruţa s-a desfăcut şi căruţaşul a rămas pe loc, fiind uşor rănit, iar calul şi-a continuat deplasarea trăgând după el cadrul metalic al căruţei şi a avariat un autoturism parcat în dreptul imobilului unui localnic.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluție legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Sursa IPJ Harghita
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.