Accidentată grav de un autoturism, pe trecerea pentru pietoni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

O localnică de 58 de ani, din comuna Praid, a fost accidentată grav de un autoturism, pe trecerea pentru pietoni.
Conducătorul autoturismului în cauză, un covăsnean de 25 de ani, a oprit pentru a-i acorda prioritate de trecere femeii, însă a fost lovit din spate şi proiectat înainte de un ansamblu de vehicule, condus de un consătean de-al victimei.

La data de 26.7.2016, la ora 08:22, K.S. de 25 de ani, din comuna Ghelniţa, judeţul Covasna, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule, format dintr-un autoturism cu remorcă, pe D.N. 13A, pe direcţia Sovata – Odorheiu Secuiesc, nu a păstrat o distanţă de siguranţă faţă de autoturismul ce-l preceda, al cărui conducător auto, K.O. de 41 de ani, din comuna Praid, a oprit la trecerea pentru pietoni, a intrat în coliziune cu acesta şi l-a proiectat în pietonul M.R. de 58 de ani, din localitate, care traversa carosabilul pe marcajul pietonal.

În momentul producerii accidentului, din care a rezultat rănirea gravă a pietonului, nici unul dintre cei implicaţi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, situaţie în care cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy