Ziua elveţiană în satul Ciutac

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Anul acesta se organizează în perioada 30 – 31 iulie a X-a ediție a Zilei Elveţiene în satul Ciutac din localitatea Remetea. Pentru că anul acesta împlineşte 10 ani, evenimentul va ţine 2 zile.
Ziua elvețiană este organizată de reprezentanţii din localitatea elveţiană Avully. Prima dată a fost organizat în 2007, de atunci însă organizarea a fost preluată de Organizaţia pentru Satul Ciutac.
Locul de desfășurare este unul ieşit din comun și anume într-o curte, ceea ce creează o atmosferă plăcută, dând oamenilor senzaţia că sunt acasă, mai exact  la Casa Elveţiană.
Vital Dorsaz, unul dintre reprezentanţii din Avully, declară că nu este an în care să nu participe şi el, încercând să înveţe limba şi să interacţioneze cu localnicii.
Cei care vor fi prezenți la acest eveniment vor avea ocazia să participe la casa de dans, la diferite activităţi pentru copii, la un spectacol de dans, la un bal, iar în final la un foc mare de tabără.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy