Accidentată în timp ce traversa strada prin loc nepermis

0

Articol disponibil în: Română

O femeie de 59 de ani, din comuna Siculeni, a fost accidentată de un autoturism, pe fondul traversării neregulamentare a drumului european.

La data de 03.11.2015, în jurul orei 18:30, T.C. de 46 de ani, din comuna Siculeni, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.E. 578, pe raza localităţii sale de domiciliu, pe direcţia Ciceu – Racu, a acroşat-o pe consăteana sa D.A. de 59 de ani, care s-a angajat în traversarea drumului prin loc nepermis, nesemnalizat sau marcat pentru trecerea pietonilor, deşi în apropiere există o trecere pentru pietoni semnalizată corespunzător.

În urma impactului femeia a fost rănită grav, fără să fie, totuşi, necesară internarea sa.

În momentul producerii accidentului conducătorul auto nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, în acest caz cercetările fiind continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy