Accidente rutiere în Miercurea-Ciuc și Odorheiu Secuiesc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Accident de circulație în Miercurea-Ciuc
La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 09:00, Poliția Municipiului Miercurea-Ciuc a fost informată despre un accident rutier în urma căruia un biciclist a fost rănit.

Din primele cercetări a rezultat faptul că un bărbat de 63 de ani, din Miercurea-Ciuc, a condus un autoturism și la schimbarea direcției de mers, ar fi surprins și accidentat o femeie de 50 de ani, care traversa strada pe bicicletă, pe pista destinată bicicliștilor. Ambii participanți la trafic au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.

Polițiștii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

Accident rutier în Odorheiu Secuiesc
La data de 28 iunie a.c., în jurul orei 09:30, Poliția Municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată prin SNUAU 112 despre un accident rutier soldat cu vătămarea corporală a unei persoane.

În urma cercetărilor, polițiștii au constatat că un localnic de 64 de ani a condus un autoturism, iar la o trecere de pietoni, ar fi surprins și accidentat o femeie de 77 de ani, din Odorheiu Secuiesc, aflată în traversare. Femeia a fost transportată la spital pentru îngrijiri medicale. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Polițiștii continua cercetările cazul sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă.

  • informații furnizate de IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy